cel laptop No Further a Mystery

Bucura-te de cele mai recente tehnologii NVIDIA GameWorks pentru jocuri cursive, experiente cinematice si o solutie revolutionara de captura a imaginilor chiar si la 360 de grade, inclusiv in VR.

Ca și posesor de laptop gaming Asus ROG G750JY de mai bine de one an ( 2 ani în iunie 2017 ) pot spune ca se merita o investiție pe termen lung. Avantajele sunt various și dezavantajele se pot cu ușurință elimina. Am călătorit de 4 ori cu avionul cu acest laptop în rucsac și nu au fost probleme. Absolut orice se mișcă repede și satisfacția oferită înlătură orice dezavantaje. Nu am întâmpinat până acum probleme în a trebui să fac ceva și nu am putut deal with.

Înainte de a privi specificațiile sau prețurile, trebuie să îți dai seama cât de portabil vrei să fie laptopul tău. Laptopurile sunt clasificate de obicei după dimensiunile afișajului:

Imi place tot ce tine de IT&C, imi location sa impartasesc din experienta si informatiile pe care le acumulez zi de zi.

-cel mai vital pentru gaming este ca procesorul sa aiba nuclee si threaduri cat mai multe, multi fac greseala si aleg dupa frecventa procesorului care este abia pe al three-lea loc de luat in considerare in gaming.

În această categorie se găsesc de multe ori produse cu procesoare Atom, Celeron sau Pentium, acestea fiind deci recomandate pentru utilizatorii cu buget și pretenții reduse. Cei care doresc un sistem foarte compact, dar totodată puternic au totuși câteva opțiuni oferite de HP, Apple, Dell și Lenovo.

Memoriile ram sunt diferite la laptopuri fata de memoriile de Computer desktop. NU SUNT COMPATIBILE memoriile ram cu cele de desktop.

Configurarea laptopului la fel o sa fie făLoweră în funcție de modul în care o sa folosiți laptopul și de bugetul alocat. La ce trebuie sa fim atenți când alegem configurația laptopului?

Dar nu la nivel înalt. Este o placă dedicată entry stage, este menită mai mult să ajute în softuri care necesită puțină randare video în domenii cheie de editare grafică și structure.

Dacă bugetul nu vă permite achiziționarea unui laptop cu SSD, ați putea să vă uitați și către rarele modele de HDD cu 7200 rpm, sau eventual să optați pentru o soluție de stocare hibridă, mulți producători oferind HDD-uri normale și un mic SSD (de 16-32 GB) utilizat pentru a accelera unele procese și programe. Bine înțeles, cei care dispun de fonduri generoase pot uitat cu totul de HDD și alege ruta SSD-urilor de capacitate mare.

Make sure, nevertheless, when checking out one of the detachables which you understand what is available in the box. In some instances, like with Microsoft's spiffy Surface Go two, you might want to purchase the keyboard base independently, and the whole Value is probably not as more info little as it to start with seems.

Daca lucrati in domeniul editarii foto, este foarte dificil sa alegeti un ecran pentru cel mai bun laptop , foarte putine ofera acuratete mare a culorilor.

Nu as recomanda un watch touchscreen pentru Windows. Personalized am avut un convertibil cu touch cu windows ten pe el si nu m-a incantat deloc. Orienteaza-te mai bine spre unul din acele Asus Zenbook, in functie de bugetul tau.

Huawei MateBook D15 si D14 – de la 2200 lei – două laptopuri cu design clar inspirat din seria MacBook Professional a celor de la Apple, însă asta nu este un lucru rău.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *